PROJECTONTWIKKELING

Wilt u uw vastgoed verkopen? Dan is Bill & Co de gewezen partner voor u. Wij zoeken naar de oplossing die u het meeste rendement oplevert. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht als u juist op zoek bent naar vastgoed.

SPECIALISME: VASTGOED CHINESE ONDERNEMERS

Bent u een Chinese ondernemer en wilt u bijvoorbeeld uw restaurant verkopen? Uw pand kan veel meer waard zijn dan u denkt! Zet het niet zomaar te koop, maar neem contact met Olivier Ching van Bill & CO. Hij heeft veel ervaring in zaken doen met Nederlandse en Chinese ondernemers.

Olivier weet wat er speelt in de Nederlandse vastgoedmarkt en is zelf van Chinese komaf. Hij kent dus de Chinese cultuur en hij kan binnen 8 weken uitzoeken of uw pand geschikt is voor winstgevende projectontwikkeling.

No cure no pay

Samen met onze architect en in contact met de gemeente bekijkt Olivier Ching de mogelijkheden van uw vastgoed. De kosten hiervan zijn voor ons. U loopt dus geen risico en u heeft geen investeringskosten. Olivier onderhoudt de communicatie en hij legt u steeds uit hoe het traject verloopt. U weet dus waar u aan toe bent.

Indien zowel BILL & CO als de gemeente positief zijn over een project, doen wij u een verkoopvoorstel. Dit bedrag ligt veel hoger dan bij verkoop van uw pand in de huidige staat. Uw pand wordt bovendien zeker verkocht en zonder kosten van een makelaar! Na uw akkoord teken we een overeenkomst met u. Dan weet u als ondernemer precies wat de verkooppprijzen zijn van het vastgoedproject en wanneer u betaald wordt.Als uw pand niet geschikt is voor projectontwikkeling, laten wij u dit direct na het onderzoek weten. Dan gaat we samen op zoek naar een gepaste oplossing om uw pand te verkopen. Wij maken dan een vrijblijvende afspraak met u, dus u zit bij ons niet vast aan een jaarcontract.