ERVARING

Juridische sector

Olivier Ching heeft meer dan twaalf jaar ervaring met acquisitie in de juridische sector.

Eerst heeft hij acht jaar landelijke acquisitie gedaan met juridische portals in de Googlemarketing. Olivier genereerde toen leads ten behoeve van de aangesloten kantoren. Voorbeelden hiervan zijn: www.ontslaghulp.com, www.erfrechtspecialisten.nl en www.scheidingsspecialisten.nl
Toen Olivier de markt snel zag veranderen startte hij met een nieuw initiatief: De Advocaten Unie, een coöperatie van een landelijk netwerk van tien middelgrote advocatenkantoren. Olivier was tevens vijf jaar commercieel directeur van de Advocaten Unie.
Tevens deed Olivier toen de acquisitie voor advocaten door het hele land. Daardoor heeft hij veel ervaring opgedaan als het gaat om de verwachtingen die klanten hebben van advocaten en de behoeftes die advocaten zelf hebben.
Wegens zijn waardevolle inzet in het verleden en in het heden is Olivier onlangs benoemd tot ambassadeur van de Advocaten Unie. In deze functie werft Olivier nieuwe leden voor de Advocaten Unie. Daarbij is hij op de achtergrond landelijk actief met commerciële activiteiten.

Vastgoed

Olivier is al jarenlang actief als bemiddelaar bij aan- en verkoop van vastgoed en bedrijven. Hij opereert niet als makelaar die het product aan iedereen aanbiedt, maar zoekt contact binnen zijn netwerk met een of twee partijen die werkelijk interesse hebben.

Culinaire sector

Olivier wass investeerder en mede-eigenaar van Canton Ching B.V., een afhaalrestaurant dat traditionele Kantonese gerechten maakte. Hij verzorgde tevens de lokale marketing voor het afhaalrestaurant.
Canton Ching is in 2017 verkocht.

Onlangs heeft Olivier Canton Dim sum B.V. opgericht. Deze onderneming levert handgemaakte Dim sum als halffabrikaat aan cateraars, hotels en (ster)-restaurants. Olivier voert op de achtergrond de regie over de organisatie.
Zie www.cantondimsum.nl